A régi konyhai csempe elszállítása nem egyszerű feladat

Sokat szoktam azon gondolkodni, hogy ha én szelektíven gyűjtöm össze a háztartásom által termelt szemetet, az valójában és ténylegesen a hulladékgyűjtők által is úgy van végig kezelve. Mivel én azért helyezek plusz erőket abba, hogy különválogatom, mi újra felhasználható és mi nem, azt várom a cégtől is, aki elviszi a szemetet, hogy ne egybe öntse, hanem már úgy kiválogatva, hogy ha szükséges a szelektíven gyűjtött átnézését követően szállítsa el egy olyan másik céghez, amely az újrahasznosítható szemétből újra használati tárgyat tud készíteni. Nagy problémát okozott számomra, amikor a konyhámat újítottam fel, hogy a falról és padlóról le, illetve felvert régi elhasználódott csempéket hova is tudom szállítani. Első körben erős műanyag zsákokba helyeztük, majd miután veszélyes hulladéknak számít, megkértem édesapám, hogy intézze a továbbiakban, hogy a lehető legjobb helyre kerüljenek a régi konyhám darabjai.

Ám ez volt talán a legkönnyebb feladat, hogy a régi konyhám sitt halma hova is tűnjön. Maga az elhatározás, hogy felújítom a konyhám már rég érlelődik bennem, hiszen ez az egyetlen olyan része a lakásomnak, amit még nem újítottam fel. Mivel a rangsor végén volt, sok időt nem is töltöttem annak tervezgetésével, fontosabb szobarészek felé koncentráltam. De végül neki is, mármint a konyhának is, eljött az ideje, hogy felújítás vegye kezdetét az adott helyiségben. Picit váratlanul, felkészületlenül ért a dolog, így annyira nem tudtam, hogy mitévő legyek. Annyit tudtam, hogy világos és modern konyhát szeretnék. Természetesen gyorsan utána néztem, hogy milyen gépeket szeretnék, milyen gépek képezzék a konyhám felszerelését. Ide fog kerülni, a mosogatógép, mosógép, hűtő, mikró. Így ezen helyeinek megtervezése volt a fő cél. Majd gyorsan meg is vásároltam őket, a konyhai bútorokkal egyetemben. Mind azért volt szükségese, hogy ezekhez legyen kiválasztva majd a csempe. Régi lakásról lévén szó, az a csempe, amellyel fel volt szerelve a lakás vételekor a konyha, nem maradhat. Szépen le lettek verve, mint a falról, mint pedig a padlóról, hogy szép új, és nekem tetsző kerüljön fel a helyükre. De milyen csempe is az ideális, egy fiatalos konyhába? Természetesen nem vagyok nagy csempe szakértő, ezért szuper dolog történt velem, akkor, amikor rátaláltam arra az oldalra, amely velem ellentétben ért mindenfajta csempéhez, és ez az oldal volt a kiválasztási folyamatban a segítségemre. A konyhai csempe ötletek tekintetében ez az oldal az élen jár, nem is tudom, hogy hogyan gondolhattam, hogy egyedül meg tudom állapítani, hogy melyik a jó, a konyhában használható csempe, amíg meg nem találtam ezt az oldalt.
Mely oldalon a konyhai csempe ötletek tárházát véltem megtalálni.

konyhai csempe ötletek

Ami nagyon fontos, hogy mindenképpen jó minőségű legyen, hiszen a konyhában is elengedhetetlen a vegyszerek használata, így ügyelni kell arra, hogy erős, akár zománcozott, vagy másfajta csempét válasszunk, amely ezen szereknek ellen tud állni.
Ami nálam hatalmas szerelem lett, az nem más, mint a metrócsempe, ez is megtalálható az oldalon, mint konyhai csempe ötletek, hiszen nagyon modern, fiatalos kinézetet kölcsönöz a konyhának. Sok fajta színben elérhető, és még számos padlóburkolóval is kombinálható, hogy meg lehessen alkotni velük a konyha egységes képét. Nekem valahogy a fehér metrócsempe égett be teljesen a tudatomban, úgyhogy eme remek oldal segítségével kiválasztottam, hogy az lesz számomra a nyerő.