Itt egy monopoly, ott egy szemét repül

A tudatos gondolkodás, a lehetőségek felismerése, a környezetünk védelme és még sok hasonló erejű dolog nagyon fontos szerepet játszik az életünkben. A gyermekeinket igyekszünk ennek megfelelően nevelni. Ugyan még picik és mit sem törődnek ezen kérdések fontosságával, mégis kiemelt szerepet kapnak ezek a kérdések, nem lehet elég korán kezdeni. Törekszünk rá, hogy olyan játékokat válasszunk nekik, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem tanítanak is.

Mivel egy játék ilyen sok feltételnek kell megfeleljen, nehezen találunk jó áron, jó játékokat. Többé már nem jelent gondot egy játék kiválasztása és megvásárlása, hiszen már rátaláltam a jatekwebshop.eu-ra, ahol korlátlan mennyiségben találhatók, ügyességi-, gondolkodtató-, logikai- és társasjátékok is. Külön megtalálható a webshopban a monopoly, ami számtalan a gyerkőcök által rendkívül kedvelt témájú, mint például az Assassin’s Creed vagy A gyűrűk ura.

Még szerencse, hogy a két fiú születésnapja egymás utáni napokon van, mert így ünnepelhetjük együtt, ami azért jó, mert soha sincs veszekedés abból, hogy csak az egyik kapott, vagy csak a másik. Általában mind a ketten kapnak és legtöbbször hasonlót. A mostani születésnapjukra monopoly-t kaptak. Nagy volt a boldogság, mert mindkettő fajta a kedvükre volt.

A játékok kiválasztásában óriási segítségemre volt a jatekwebshop.eu, hiszen egy jól áttekinthető oldal tárult elém, ahol különböző, nagyon precíz szűrők segítettek abban, hogy megtaláljam a nekem megfelelőt. A választékot már fentebb említettem, ám úgy gondolom érdemes hangsúlyozni és nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy akkora a választék, amekkorát elképzelni se tudunk.  ’Hálistennek nem jelent gondot a keresés, hiszen szinte bármilyen lehetőségre lehet szűrni. Az oldal kiemelkedő abból a szempontból is, hogy egy új módszert használnak, mégpedig a telefonos rendelést. Tapasztalatból mondhatom, hogy sokkal gyorsabb, pontosabb és nagyon kedves és segítőkész ügyfélszolgálati munkatársak állnak a vásárlók rendelkezésére és igyekeznek minden felmerülő problémát a lehető leggyorsabban és legegyszerűbb módon intézni. Az árakkal sem lehet gondom, hisz az amúgy is kedvező díjak mellé még sok-sok kedvezmény is várt. A szállításért nem kellett fizetnem, mert húszezer forint felett költöttem. A férjemnek ne árulják el! Anyukák, apukák figyelem! Minden anyukának és apukának ajánlom, hogy keresse fel a jatekwebshop.eu-t, mert ha egyszer rátalált erre az oldalra, akkor sose lesz gondja többé a játékokra, iskolaszerekre, sőt még akár kültéri mókázási lehetőségeket is felfedezhetünk. A nagyon pici babáktól kezdve a felnőttekig, mindenki megtalálhatja a legtökéletesebb szórakozási lehetőséget. Egyszóval fiúk-lányok, kicsik-nagyok egyaránt jól járnak, nem beszélve arról, hogy az iskolaszerek problémáját is megoldotta nekünk a weboldal, hiszen az iskolatáskától kezdve, a tolltartón át, bármilyen ide tartozó dolgot megtalálhatunk.

Miközben én a játékokat válogattam a gyerekek szülinapjára, addig a férjem szemetek után rohangált. Szó szerint… Egy kis családi házas övezetben lakunk, ahol mindenki szelektíven gyűjti a szemetét. Nem ám úgy, mint a nagyvárosokban, hanem rendesen. A kötelezők mellett van komposztgyűjtő is, a komposzt is újra felhasználásra kerül a kertekben. Valamiért azonban akadozni kezdett a szemétszállítás. Ahogy már említettem, számunkra nagyon fontos a környezetvédelem. Ehhez képest kénytelenek voltunk azt nézni, hogy a gyönyörűen rendben tartott könyékünkön röpködnek a szemét cafatok. Mondhatom remek látvány volt, én szerencsére azért nem sokat láttam belőle, mert teljesen lekötött a jatekwebshop.hu. A férjem megejtett néhány telefont, de szinte hiába. Egy pár napba sem telt és megérkeztek a megrendelt játékok. Annyira gyors volt a szállító, hogy még a szemétszállítókat is megelőzte az érkezéssel. Az egyetlen szerencsék a szeméttel kapcsolatban, hogy a környéken mindenki környezettudatos. Minden anyuka kivett egy napot a munkahelyén és ezt azzal töltöttük, hogy összeszedtük a szél által szétszóródott darabokat. Szerencsére, mire a gyerekek szülinapja eljött, addigra már újra tisztaság volt. Semmi sem ronthatta el a játékok szerezte örömöt. A kritikus férjem is megelégedéssel fogadta a monopoly-kat és mindannyiunk meglepetésére azt mondta, hogy innentől minden hétvégén monopoly estet fogunk tartani.

A gyerekek persze nem hagyták annyiban a szemét dolgot sem, de ez kapóra is jött és az apukájukkal leültek megbeszélni, hogy miért is olyan fontos a szelektív szemétgyűjtés és hogy milyen haszna van ennek, de legfőképp az újrahasznosításnak a környezetre, az állatokra és az emberre nézve. Miután ezzel végeztek, neki is álltunk a monopoly-zásnak, ahol az okos kis fejükkel egy-kettőre megvertek minket.