A lomtalanítás és az egyedi póló készítés

Lomizni a világon az egyik legjobb dolog. Ami az egyik embernek szemét, az a másiknak kincs… Persze vannak dolgok, amik tényleg használhatatlanok, és értéktelenek, de olyan csodákat vadásztunk már, hogy el se tudnátok képzelni. Retróságok, régi órák, volt, ami még működött is, de olyan is, amit csupán dekornak vittünk haza, de valakinek a törött csempéiből például fürdőszoba dísz lett… Szóval, amíg az átlagember alig várja, hogy ez a nap elmúljon, vagy éppen évekig gyűjtögeti a kacatokat, mert még kitenni sincs kedve őket… Addig nálunk ez amolyan karácsony szerűség.

A legutóbb egy fickón egy állati jópofa pólót láttam meg: „kacatok” voltak a póló hátán, és egy felirat: LOMIS VAGYOK NEM CSÖVES. Hát sírtam a röhögéstől, amikor megláttam, persze megszólítottam a csávót, s kiderült, hogy egyedi póló készítéssel készült a remek darab.

Persze este rögtön megnéztem, hogy mi az a weboldal, amiről beszélt. A cég foglalkozik teljesen egyedi megrendelésekkel, akár cégesekkel is, több száz darabos megrendelés, az adott vállalkozás logójával, ilyenek. Egyen munkapólók. De persze magán egyedi megrendelésekkel is foglalkoznak, ha te megálmodsz egy közös mintát a szerelmednek és magadnak, vagy valami vicceset a családodnak…

egyedi póló készítés

De ha éppen egy kis ihlethiányban szenvedünk, akkor rengeteg kész minta közül válogathatunk. A választást megkönnyítendő, kategóriákba vannak sorolva, vannak állatos, vicces, horgászos, rendőrös, tűzoltós, szülinapi pólók, de még legény- és lánybúcsúsok is. Ja, és persze a Valentin-nap szerelmeseinek vannak páros pólók is, viccesek, de romantikusak is.

Ha nem csúcsidőben rendelünk, akkor a szállítás csupán 1-2 nap, ez történhet futárszolgálattal, de személyesen is átvehetjük a cég valamelyik üzletében, ha úgy kényelmesebb. Ebben az esetben természetesen ingyenes az átvétel. Ha a póló meglepetés, ajándék lenne, akkor érdemes a méretbiztosítás lehetőségével élni, így ugyanis egy jelképes összegért ingyenesen cserélhető a termék egy alkalommal.

Ez az egyedi póló készítés sztori is egy nagyon jó példa arra, hogy miért érdemes lomizni!