Jánoskával most már a János-hegyre is felmehetünk

Már Jánoska születése előtt is mindig nagyon fontos szerepet játszott az életünkben a környezettudatos életmód, de amióta ő megszületett, ez a hozzáállás még inkább része lett az életünknek. Mosható pelenkát használunk, és nem veszünk neki műanyag játékokat. Kizárólag helyi termelőktől vásárolunk zöldséget és gyümölcsöt, csomagolás mentes boltba járunk, komposztálunk és szelektíven gyűjtjük a szemetet.

ajandek.varazslo.hu/blog/item/bebitaxi-olcson-es-okosan

Mindezek mellett, Jánoska érkezése után sem szerettünk volna lemondani az előtte megszokott életünkről, de természetesen történtek változások. Környezetvédelmi gyűlésekre már nem tudunk járni és a biopiacot is hanyagolnunk kell többnyire, mert Sándor a férjem, egyedül nem boldogul, én pedig Jánoskával még nem állok készen a nagy tömegre.

Azt viszont elhatároztuk, hogy amint bébitaxiba ültethető a gyerek, újra felvesszünk a kirándulásaink régen elengedett fonalát. Addigra úgyis megjön a jó idő és újra elindulhatunk felfedezni mesés környezetünket. A bébitaxinkat az ajándék.varázsló oldalát használva rendeltük meg, mivel, ahogy mondtam, nem szívesen megyek sok ember közé. Ennek az eszköznek a segítségével pedig, könnyebben tudunk majd Jánoskával a szabadban boldogulni, hiszen nagyon stabil, könnyű elpakolni és minden felületen tud benne közlekedni, így nem kell mindig azzal kezdenem, hogy az új helyeken feltakarítom a padlót, illetve a leterített pokróc mérete sem korlátolja Jánoskát. Nagyon egyszerű, de annál nagyszerűbb volt az oldal kezelése, rengeteg fajta bébitaxit találtunk az összegyűjtött kínálatukban. Sokkal gyorsabban ment így, hogy egy helyen volt több bolt készlete, így biztosan nem maradtunk le semmiről és a számunkra legmegfelelőbb járművet választhattuk ki Jánoskának.